Prijzen en praktische info

Hier staat informatie over mijn prijzen, de plek waar ik werk en andere mogelijkheden.

Kosten

De kosten van mijn sessies of massages zijn € 150,00 per keer en je moet erop rekenen dat we dan ongeveer 2 uur met elkaar bezig zijn (maakt niet uit welke soort sessie afneemt). Een eerste kennismaking kost € 130,00.

Als de kosten écht een belemmerende factor zijn (en dit laat ik bij jou ter beoordeling), dan mag je kiezen voor het ‘halve’ (€ 125,00) of ‘lage’ tarief (€ 100,00). In dat geval vraag ik je om het verschil op een andere, creatieve manier aan te vullen, zodat onze uitwisseling energetisch wel in balans is. Denk hierbij aan het delen van iets van jezelf (zoals een vers gebakken taart of soep, een eigen gemaakt sieraad, etc.)

Ook is het mogelijk om een zakelijke factuur te ontvangen, waarbij de genoemde tarieven dan wel exclusief BTW zijn.

Locatie

Mijn sessies vinden in principe altijd fysiek en persoonlijk plaats in mijn praktijkruimte in Rotterdam. Alleen de coaching kan – op verzoek van en in overeenstemming met de cliënt – online plaatsvinden. Indien gewenst kan ik ook bij je thuis langskomen. Ik reken dan € 50,00 extra voor reistijd en -kosten binnen een straal van 25 kilometer rondom Rotterdam. Woon je verder weg, dan kom ik langs als je minimaal twee en maximaal vier sessies op een dag afneemt, bijvoorbeeld jij en een vriend(in) of je partner.

Overige informatie

Los van de persoonlijke sessies geef ik ook trainingen in de CONSENT-methode®. Vanaf vier personen kom ik een training bij je thuis of in je organisatie geven. Neem contact op voor een offerte op maat!

Tot slot kan het zijn dat ik andere kennis of ervaring heb (zie ook: wie ben ik)  waar je blij van wordt of iets mee kan of wilt. Neem in dat geval ook contact op en dan kijken we wat ik voor je kan betekenen!

wellness, carafe, towels-3715861.jpg