Ervaring en achtergrond

Zoals je hieronder kunt zien ben ik iemand die zich graag verdiept in alle aspecten van het mens-zijn. Van de spirituele, sociale, intellectuele en lichaamsgerichte ervaringen: ik vind het allemaal interessant en boeiend. Inmiddels heb ik deze diversiteit in mezelf omarmd en ga ik geen keuze meer maken of me focussen op één ding. Alle aspecten van wie ik ben en wat ik in mijn rugzak heb, komen mee als je met mij aan het werk gaat. En samen kijken we dan wat er mag ontstaan en wat er voor jouw ontwikkeling nodig is!

Mind & social

In 2018 ben ik gestart met Jungiaanse coaching en ademwerk bij Jessica Amelia. Door de sessies met haar werd ik telkens weer op een scherpe manier met mijzelf en mijn schaduwdelen geconfronteerd, waar ik vervolgens al schrijvende op ‘moest’ reflecteren. Pittig, ongemakkelijk en ongelofelijk waardevol. In 2020 en 2021 ben ik vervolgens intensief aan de slag gegaan met Loek Oudeman, die naast de hoofdopleider van de CAI ook Jungiaans Analytisch Therapeut is. Zijn begeleiding heeft mij geholpen om ‘soep te koken’ van alle processen, ervaringen en transformaties die ik de afgelopen jaren heb doorgemaakt.

Body

In april 2021 ‘belandde’ ik via de vriendin van mijn vader bij een vierdaagse Lomi Lomi massage retreat / training. Ik had hier nog nooit van gehoord, noch ooit een dergelijke massage ondergaan, maar haar aanbeveling sprak me zo aan, dat ik mij spontaan heb opgegeven. Deze vierdaagse was voor mij transformerend. Zó veel onvoorwaardelijke liefde van een groep vreemden! Zó veel liefdevolle aanraking! Zó’n prachtige verbinding tussen het lichaam en het spirituele… ik was verkocht. Na de retreat heb ik direct een goede massagetafel gekocht en ben ik via via mensen gaan masseren. Alleen of samen met een vriendin die ik tijdens de training ontmoet had. Sinds deze ervaring ben ik ‘hooked’ on massage & lichaamswerk en volg ik iedere mogelijke training/retreat die me aanspreekt en me helpt om me verder te ontwikkelen op dit vlak:

  • 2021 – Lomi Lomi 1 bij Ricardo Balkhoven van Vida Vital
  • 2021 – Lomi Lomi 2 bij Ricardo Balkhoven van Vida Vital
  • 2021 – Passion & Fundamentals bodywork door Juli Pohan en Ricardo Balkhoven van Vida Vital
  • 2022 - Mana Lomi Lomi van Kawika Foster (51e generatie Hawaiiaanse leraar)
WhatsApp Image 2022-08-01 at 7.27.13 AM